Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/-www/klubkoncert.com/htdocs/klubkoncert_com/components/com_k2/models/item.php on line 763

A Valentin nap mindenkié!

A Valentin nap mindenkié!

Majd pontosan három hét múlva, egy nappal Valentin napja után egy érdekes apropójú koncertre kerül sor. A koncert ötlete az Amberjack zenekar fejéből pattant ki, ők lesznek a három fellépős este házigazdái. A három blues-rock zenét művelő fellépőről jövünk hamarosan egy-egy külön írással, ahol kicsit többet megtudhatunk róluk, és elmesélik azt is, hogyan is alakult ez a kezdeményezés, sőt, talán azt is megtudjuk, mit is gondolnak például a szerelemről meg a csalódásokról. Most viszont írok pár mondatot magáról a koncertről.

A Kuplungban február 15-én megrendezésre kerülő koncert(-ek) apropója a szerelem, vagyis inkább annak - reméljük csak időleges - hiánya. Az új keletű ünnepek között talán az egyik legutáltabb legkedveltebb a Bálint (Valentin) nap, vagyis a szerelmesek rózsaszín mázba öntött ünnepe. Nincs is ezzel olyan nagy baj, mármint akkor, ha ezen a napon épp nem vagyunk magányosak, pláne épp csalódottak. De ha azok vagyunk, akkor már nehezebb az ügy…

Az Amberjack, a Volumen és a Solidmen azt vette a fejébe, hogy változtat ezen a helyzeten. Egy nappal a kedvelt/rettegett Valentin nap után megmutatják, hogy az egyedüllét nem feltétlenül szomorú, és attól, hogy tél van, hideg, sötét, minden kilátástalan, a hó végére elfogyott a pénzünk, ráadásul egyedül is vagyunk a csalódásaink tengerének közepette, szóval, ettől még az élet szép.

Azt gondolom, ez igazán remek idea, és annyira nehéz küldetésnek tűnik, hogy már csak ezért is érdemes ott lenni, és jól meghallgatni a három csapat gyógyító zenéjét.

Egy ilyen koncertre persze speciális zene dukál, és erre számíthatunk is, a zenekarok dalai kicsit más módon csendülnek fel ezen az estén mint ahogy azt rajongóik megszokhatták. Lágyabbra hangolva szólalnak meg a sokszor férfiasnak gondolt blues melódiák, amelyekben vendégek is feltűnnek majd.

Ott lesz - a vagy 15 fiú között egyetlen lányként - az egész és törött szívecskék hazai nagyasszonya, posztjaink állandó szereplője, Nagy Edi. Egy csalódott szerelmesekről szóló este nyilván nem létezhet Edi nélkül, ő mindkét nézőpontból jól ismeri a témát, a koncertre ellátogatóknak ráadásul most külön, extra szívtörést is ígért Facebook  oldalán. De a kapcsolódás nem csak innen jön, az estét összehozó Amberjack ugyanazt a próbatermet használja, mint Ediék, sőt, az egyszerűség kedvéért a két zenekarnak vannak közös tagjai is. A másik vendég Pulius Tibor lesz, akit többek között a Supernem zenekarból ismerhetünk, és nagyon jó barátságban van az Amberjack csapatával. Az ő szívügyeiről nincs naprakész információnk, viszont azt tudjuk, hogy igen jó gitáros, vélhetően komoly része lesz abban, hogy az ezen az estén felhangzó dalok tényleg egyszeriek, különlegesek lesznek.

A koncert Facebook eventje itt található, gyertek, legyünk sokan!

Fontos:

A szervezők azt üzenik, ha véletlenül épp nem vagytok magányosak, de a zene érdekelne, e miatt az esemény miatt azért nem kell szakítsatok az aktuális partneretekkel. A csalódott szerelmesek nagyon befogadó közösséget alkotnak, szívesen barátkoznak boldog emberekkel is, így jöhettek együtt. Én ehhez annyit még hozzátennék, hogy persze a tapintat azért nem árt, például a nyugalom megzavarására alkalmas kézen fogva andalgás talán kerülendő… :)

A koncertről még írunk sokat, ne menjetek sehová, jövünk hamarosan!

Itt van pár ízelítő videó:

Itt az Amberjack friss dala:

Itt a Volumen egy újabb felvétele:

Ez pedig a Solidmen:

 

 

Utolsó módosítás: szombat, 27 január 2018 06:12

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/-www/klubkoncert.com/htdocs/klubkoncert_com/templates/gk_rockwall/html/com_k2/templates/default/item.php on line 195
Több poszt ebben a témában: « Keressünk Alternatívát! Végre »

Mondja el véleményét:

Kérjük gondolja át, mit szeretne írni... A hozzászólások előzetes moderációt követően jelennek meg. Kérjük ne használjon HTML kódokat. Köszönjük.

Belépés

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?