Menu

Minimal symphonic

Minimal symphonic

A Monyo Project marosvásárhelyi koncertjeiről, ahol a rockzenét ötvözték a szimfonikus zenekari előadásmóddal, már többször is szót ejtettünk. Budapesten azonban mostanáig nem hallhattuk ezt a produkciót. De, mint tudjuk előbb-utóbb mindennek elérkezik az ideje, a jövő héten két helyszínen is megfülelhetjük ezt a rendhagyó előadást.

A rendhagyó koncertekre a zenekar neve is megváltozik kissé, ezeken Monyo Project Minimal Symphonic néven találkozhatunk velük. A szimfonikus zenekarra átírt dalaikat a Szimpla Kertben augusztus 30-án este nyolctól, valamint a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon szeptember 3-án, 17.00 órás kezdettel hallhatjuk. Kíséretük az itthoni koncerteken a MÁV Szimfonikus zenekar vonós kara lesz, Werner Gábor világhírű karmesterrel, aki a partitúrákat is készítette.

A koncerteken dalpremier is lesz, a 2017-ben megjelent korong címadó dala, a Feel the Wind. (A dalból egyébként DJ.Titusz is készített mixet.)

A koncert anyagát a zenekar nemrég mutatta be Marosvásárhelyen, Európa legnagyobb gitárfesztiválján. Ott olyan világhírű zenészekkel játszottak egy színpadon mint Jon Gomm, Al Di Meola, de Monyo játszott együtt Pusztai Antallal, a kedvelt, Pat Metheny díjas gitárművésszel is.)

A Feel the Wind című dalra a Monyo Project Londonban forgatott klipet:

Mindenképp ajánljuk a két koncert közül valamelyik megfülelését, azért ez a rockzene – klasszikus zenekar produkció tényleg nem mindennapos a hazai zenei életben.

 

Utolsó módosítás: szerda, 23 augusztus 2017 14:10
Több poszt ebben a témában: Keressünk Alternatívát! »

Mondja el véleményét:

Kérjük gondolja át, mit szeretne írni... A hozzászólások előzetes moderációt követően jelennek meg. Kérjük ne használjon HTML kódokat. Köszönjük.

Belépés

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?