Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/-www/klubkoncert.com/htdocs/klubkoncert_com/components/com_k2/models/item.php on line 763

Fanni, Ya Ou, Lykke Li

Fanni, Ya Ou, Lykke Li

A szemfülesebbek már kiszúrhatták, hogy néhány napja kikerült a youtube-ra Mayer Fanni Sára és Ya Ou új videója, egy Lykke Li feldolgozás, az 'I Follow Rivers' című dal. Fanniról írtunk már, és mivel pont összefutottunk a hét elején, így beszéltünk pár szót erről a videóról. Tényleg csak párat, mert valóban nagyon rohant mindenki.

Megkérdeztem Fannit, miért pont ezt a dalt választotta, meg mik a közelebbi, nyár végi, ősz eleji tervei? Az alábbiak már az ő szavai:

Hogy miért pont ezt a dalt? Lykke Li az egyik kedvenc és talán a leginspirálóbb énekes, dalszerző számomra. Ezért tőle választottam. Korábban már összeraktunk 2 zenész barátommal egy verziót ebből a dalból, de szerettem volna 'egyszálgitárosan' is megcsinálni. Szerencsére Ya Ou-nak is nagyon tetszett a dal, így megcsináltuk.

Egyébként pedig készülök a Fezen fesztiválra, ahol az énekest helyettesítem a Follow the Flow nevű formációban, akikkel vokalistaként már többször is színpadra léptem, és nagyon jó hangulatú koncerteket adtunk. Most nyilván kicsit több feladat hárul rám, de jó lesz, gyertek el minél többen és hallgassatok meg minket.

Ami a terveim illeti, mozgalmas időszakra készülök, ősszel napvilágot lát egy saját dalom is, és újabb feldolgozásokat is szeretnénk csinálni.

Ennyi, tényleg siettünk, de abban maradtunk, hogy ősszel beszélgetünk kicsit hosszabban is.

Most pedig itt az említett új felvétel:

 

 
Utolsó módosítás: szerda, 26 július 2017 22:10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/-www/klubkoncert.com/htdocs/klubkoncert_com/templates/gk_rockwall/html/com_k2/templates/default/item.php on line 195

Kapcsolódó cikkek:

Több poszt ebben a témában: « VoluMen 1. Kertipartiból fesztivál? »

Mondja el véleményét:

Kérjük gondolja át, mit szeretne írni... A hozzászólások előzetes moderációt követően jelennek meg. Kérjük ne használjon HTML kódokat. Köszönjük.

Belépés

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?