Menu

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/-www/klubkoncert.com/htdocs/klubkoncert_com/templates/gk_rockwall/html/com_content/article/default.php on line 13

Hirdetési tudnivalók

A portálunk céljairól részletesebben is olvashatsz ebben a posztban. A lényeg, hogy úgy gondoljuk, az élő zene varázsa sokkal több embert kéne megérintsen, mint ahányan manapság járnak koncertekre.

Épp ezért egy olyan blogot, illetve most már portált hoztunk létre, amely igyekszik minél szélesebb, nem feltétlenül csak zenerajongó közönséghez eljutni. Szintén fontos az, hogy ezen a felületen igyekszünk pozitív dolgokról, koncertekről, élményekről beszámolni. Természetesen nekünk sem tetszik minden amit látunk, de posztokat, cikkeket inkább a pozitív tapasztalatainkról írunk. A harmadik fontos tényező a minőség tisztelete. Ez nagyon hangsúlyos, ugyanakkor zenei stílusoktól teljesen független szempont. Nem számolunk be egy eseményről pusztán azért, mert épp divatos az ott fellépő előadó, ha az zeneileg, művészileg nem ér el egy általunk meghatározott szintet.

Tehát összefoglalva:

  • Széles olvasói körnek írunk,
  • pozitív  üzenetű, kedvcsináló posztokat,
  • valódi zenét játszó zenészekről.

Amennyiben ez találkozik a te üzleti elképzeléseiddel is, szívesen veszünk minden hirdetési, támogatott posztokkal kapcsolatos ajánlatot, ötletet, de akár segíthetünk is a meglévő kapcsolatainkra támaszkodva más jellegű ötleteid megoldásában. 

Keress bátran:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tagged under alsosáv,

Belépés

Elfelejtette jelszavát? / Elfelejtette felhasználónevét?